Erikoiskuljetusten liikenteenohjaus ja muut palvelut alueilla Turku ja koko Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä

Erikoiskuljetusten liikenteenohjauspalvelu

Antikainen Tero Tmi:n erikoiskuljetusten liikenteenohjauspalvelu käsittää kaikki kuljetukset Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Olemme koulutettu alan yritys, joka varmistaa, että kuljetukset sujuvat muu tieliikenne huomioon ottaen turvallisesti ja mahdollisimman häiriöttömästi. Ammattitaidolla tehty erikoiskuljetuksen liikenteenohjaus pitää myös huolen, että kuljetus lasteineen ja ajoneuvoineen säilyy moitteettomana.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhdistelmäajoneuvojen kuljettajan vuokraus

Antikainen Tero Tmi:n kuljettajavuokraus tarjoaa yrityksellesi ammattitaitoisen ja kokeneen yhdistelmäajoneuvon kuljettajan Turun sekä koko Varsinais-Suomen seudulle. Kuljettajamme hallitsevat erinomaisesti tavaraliikenteen osatekijät aina oikeaoppisesta ajoneuvon lastaamisesta varsinaiseen kuljettamiseen, vaativissakin olosuhteissa. Kun tilaat meiltä yhdistelmäajoneuvon kuljettajan, varmistat kuljetuksesi perille pääsyn turvallisesti sille asetetussa aikataulussa.

Kurottajan ammattikuljettajan vuokraus

Antikainen Tero Tmi vuokraa työmaallesi kurottajan kuljettajan. Koulutettu ja kokenut kurottajan kuljettajamme on työmaalla tehtävien nostojen ja siirtojen ammattilainen, joka tuntee nostoja koskevat määräykset sekä turvallisuustekijät. Hän suorittaa nostot ja siirrot vakaasti. Voit vuokrata kurottajan ammattikuljettajan Turussa tai muualla Varsinais-Suomessa sijaitsevalle työmaallesi. Tarvittaessa pystymme lähtemään työtehtävien pariin myös muualle Suomeen.

Talonmiespalvelu ja kalustovuokraus

Antikainen Tero Tmi:ltä voit tilata lisäksi talonmiespalveluja, jotka pitävät sisällään pienimuotoiset kiinteistöjen huoltotyöt ja remontit. Myös tämä talonmiespalvelu keskittyy Turun seudulle.


Kuljettajien lisäksi voit tilata kurottajat sekä tulevaisuudessa myös muuta työkoneistoa meidän kauttamme. Kysy lisää palveluistamme, kerromme mielellämme lisää!